23948sdkhjf

Forbedret lønsomhed hos Data Respons

På trods af et fald i omsætningen steg overskuddet i andet kvartal hos den norske koncern. Væksten i Danmark er stadig negativ.
I alt omsatte Data Repons for 219,3 mio. norske kr. (206,3 mio. kr.) i andet kvartal, og det betød en beskeden tilbagegang på 3,9 mio. norske kr. (3,7 mio. kr.) i forhold til andet kvartal 2012.

Til gengæld er den norske koncern blevet bedre til at tjene penge, og overskuddet før skat steg med 3,9 mio. kr. (3,7 mio. kr.) i kvartalet og endte dermed på 11,8 mio. kr. (11,2 mio. kr.).

- Fokusering på selskabets hovedmarkeder og en mere effektiv organisation gav forbedret lønsomhed og godt cashflow i kvartalet. Vores nøglekunder satser på innovation og nye produkter, og der peger pilen opad for et teknologiselskab som vores, siger CEO Kenneth Ragnvaldsen.

I Danmark er koncernens aktiviteter stadig præget af en række nedskæringer i 2012. Ifølge kvartalsregnskabet er omsætningen i Danmark faldet sammenlignet med andet kvartal 2012 og udgør nu 4 procent af koncernens samlede omsætning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141