23948sdkhjf

Fritz Schur overtager Hans Buch A/S

Fritz Schur opkøber Hans Buch A/S. Overtagelsen af aktiviteterne i den danske handels- og ingeniørvirksomhed er med til at styrke Fritz Schurs tekniske kompetence markant.
Fritz Schur Technical Group, bestående af selskaberne Johs Thornam A/S og Fritz Schur Teknik A/S, har overtaget alle aktiviteter i den danske handels- og ingeniørvirksomhed Hans Buch A/S. Det skriver Erhvervsbladet i dag.

Med overtagelsen af Hans Buch A/S vokser Fritz Schur Gruppens tekniske division markant.

- Tilføjelsen af Hans Buch vil styrke og udvide gruppens industrielle forretningsplatform, tilføre hele gruppen endnu flere kompetencer, ligesom det giver mere tyngde i forhold til større kunder og strategiske leverandører, udtaler administre-rende direktør i Fritz Schur Technical Group, Mads-Ole Astrupgaard til Erhvervsbladet.

Gruppen styrker med overtagelsen sin position som en af Danmarks førende handels- og rådgivningsvirksomheder inden for hydraulik, pneumatik, pumper og procesteknik.

De to seneste opkøb er for Fritz Schur Tecnical led i en langsigtet strategi, der skal føre til flere udviklingsaktiviteter og fortsat ekspansion, oplyser Mads-Ole Astrupgaard til avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094