23948sdkhjf

Jabra indgår nordisk aftale med EET Europarts

Jabra, der er global producent af innovative headset og speakerphone løsninger, indgår nu en distributionsaftale med EET Europarts.
Med introduktionen af Jabra office-produkter i sortimentet tilføjer EET Europarts nu endnu et brand i sin portefølje.

Jabra har mange års erfaring inden for både trådede og trådløse løsninger til traditionel telefoni, PBX systemer og kombinerede Lync/UC produkter.

- Samarbejdet med EET Europarts er et led i styrkelsen af vores salg til en række nye og spændende kundesegmenter, siger adm. direktør for den nordiske afdeling Carsten P. Wulf fra Jabra.

- Markedet for headsets boomer i takt med udbredelsen af IP-baseret telefoni, og der er i stigende grad behov for hands-free løsninger, som sikrer brugerne produktivitet i arbejdsgangen – også mens de besvarer telefonkald. Vi er begejstrede over samarbejdet med en markedsledende virksomhed som Jabra. Jabras high-end office produkter er et vigtigt led i den kontinuerlige udvidelse af vores produktsortiment og One Stop Shop koncept, lyder vurderingen fra koncerndirektør John Thomas fra EET Group.

For EET Europarts følger distributionsaftalen med Jabra i efter en netop indgået aftale med B&O om distribution af B&O Play-produkter på udvalgte markeder i Norden og Benelux, samt opkøbet af en række aktiviteter i Kjaerulff 1 koncernen. Sidstnævnte inkluderer blandt andet enedistributionen i Danmark og Sverige af det velkendte tyske high-end TV- og lydbrand Loewe.

EET Europarts ekspederer årligt mere end 750.000 enkeltstående ordrer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125