23948sdkhjf

Pia Rybenfeldt stopper som formand for DI ITEK

Efter eget valg stopper Pia Rybenfeldt som CEO i Capgemini Danmark ved udgangen af juni 2013. I forlængelse heraf stopper hun også som bestyrelsesformand for DI ITEK.
Pia Rybenfeldt har været i direktionen i Capgemini i de sidste otte år og været administrerende direktør siden 2009. Efter eget ønske søger hun nu en karriere som professionelt bestyrelsesmedlem.

I forlængelse af, at Pia stopper som CEO i Capgemini Danmark vil hun ligeledes stoppe som formand for DI ITEK.

DI ITEK afholder ordinær generalforsamling tirsdag den 4. juni. Umiddelbart efter generalforsamlingen vil DI ITEK bestyrelse konstituere sig og udpege en ny formand for foreningen.

- Det er med stor vemod, at vi nu skal sige farvel til Pia Rybenfeldt som formand for DI ITEK. Pia har været en engageret og særdeles dygtig formand for DI ITEK. Pia har sat solide fodaftryk i forhold til it i folkeskolen, hvor hun utrætteligt har kæmpet for, at digital dannelse bliver en del af fremtidens skoleskema. Samtidig har Pia været en god ambassadør for ITEK gennem DI’s hovedbestyrelse og gennem arbejdet i DI’s produktivitetspanel, siger direktør Tom Togsverd, DI ITEK.

- Vi ønsker Pia det bedste på vejen i hendes fremtidige virke, og vi er sikre på, at hun også fremover vil være en nøgleperson i toppen af dansk erhvervsliv, siger direktør Tom Togsverd.

Pia Rybenfeldt blev valgt ind i bestyrelsen i DI ITEK i 2010, og hun blev valgt som formand i marts 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125