23948sdkhjf

Procurator tegner nordisk aftale med Coor Service Management

Procurator og Coor Service Management har indgået en Nordisk aftale om profileret arbejdsbeklædning samt personligt sikkerhedsudstyr.
Aftalen gælder samtlige Nordiske lande og Procurator skal varetage levering af produkter til samtlige faggrupper og behov i Coors Service Management organisation.

Dette er den første Nordiske aftale på produktområdet for Coor Service management, og man regner med at reducere kraftigt i antallet af leverandører på dette specifikke område.

- Vi er meget stolte over den tillid, som Coor Service Management har vist os ved at samle deres indkøb af arbejdsbeklædning og personligt sikkerhedsudstyr for deres nordiske virksomhed. Aftalen er helt i tråd med Procurators ambitioner om vækst på det nordiske marked og styrker vores position som leverandør på rengørings- og facility management-markederne.

Aftalen har haft en flyvende start med en omprofilering af samtlige af de ansatte, der fulgte med via Coors nylige opkøb af servicevirksomheden Addici. Et skifte der – trods tidspres – er forløbet meget tilfredsstillende for alle parter, siger Niklas Nilsson, områdechef hos Procurator AB, Malmø.

Procurator A/S har hovedsæde i Esbjerg samt salgsafdeling på Lindø-værftet i Munkebo.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078