23948sdkhjf

Shape Robotics vil lave millionopkøb i Polen

Shape Robotics bevæger sig ind på det polske marked for uddannelsesteknologi ved at påbegynde et opkøb af EdTech-virksomheden, Skriware, der er specialiseret i 3D-print og robotløsninger til uddannelsesinstitutioner. 

Det meddeleler Shape Robotics i en pressemeddelelse.

Skriware blev grundlagt i 2015. Navnet kommer fra konjunktionen "Skrive varer" - Skri-Ware. Virksomheden grundlagde deres forretning på at udvikle deres egen 3D-printer til uddannelse, men i 2020 valgte Skriware at fokusere på at skabe en samlet læringsplatform, der giver mulighed for abonnementsbetaling og andre tilkøb.

Virksomeden omsatte for 5,1 mio. euro i 2022 (38 mio. kr.) og har omkring 30 medarbejdere.

Parterne har aftalt en købesum i intervallet 43 mio. DKK til 47 mio. DKK, som honoreres med aktier i Shape Robotics A/S. Det endelige prispunkt vurderes efter endt due diligence.

Ifølge CEO for Shape Robotics André Fehrn vil købet af Skriware sikre, at Shape Robotic styrker sin position som en førende udbyder af robotteknologi og undervisningsløsninger til det voksende EdTech-marked i Polen.

- Shape Robotics kommer ind på det polske marked gennem opkøb af en etableret og anerkendt Edtech-virksomhed i Polen. Ved at foretage mindre justeringer efter opkøbet kan dette opkøb tjene som en effektiv indtræden i et hastigt voksende marked, hvor rettidig tilgængelighed og lokal tilstedeværelse er afgørende for at vinde de mest attraktive udbud. Derudover rummer opkøbet potentialet for langsigtede fordele såsom mulighed for udvikling af både software og hardware til eksisterende og nye markeder, siger CEO André Fehrn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095