23948sdkhjf

Køle-virksomhed fylder 40 år: - De næste 40 år bliver lige så begivenhedsrige

Den 1. juni rundede Vibocold en af de store milepæle, da de kunne fejre 40-års jubilæum.

Kølevirksomheden fra Viborg er i dag en af landets største inden for køle- og frysemøbler til erhverv, men sådan var det ikke fra starten.

Stifter og nuværende majoritetsaktionær, Bruno Simonsen, startede køleeventyret i 1983 efter ansættelse på den gamle Frigor-fabrik, og siden da har forretningen taget fart, lyder det i en pressemeddelelse fra Vibocold.

Men selvom forretningen er i en helt anden størrelsesorden i dag med sine knap 100 ansatte, har stifteren stadig en rolle i virksomheden, fortæller administrerende direktør Lars Jørgensen i pressemeddelelsen.

- Bruno har stadig sin daglige gang her i virksomheden. For selvom han har overladt os tøjlerne til sit livsværk, brænder han virkelig for det gode købmandskab og at løse de tekniske udfordringer, siger Lars Jørgensen.

Skal fortsætte udviklingen

De 40-års jubilæum er også en anledning til at se fremad, fortæller Lars Jørgensen. For selvom det går godt, er det også en branche i fortsat udvikling.

- Jeg tror, de næste 40 år bliver lige så begivenhedsrige og spændende som de første 40 år. Der er stor udvikling i branchen, men selvom behovene måske ændrer sig, bliver de ikke mindre. Her handler det for os om at gribe de nye strømninger og skabe nye muligheder i stedet for at lade sig kyse af det, siger Lars Jørgensen.

Han fortæller videre, at Vibocold derfor har en vigtigt opgave i at gøre deres medarbejdere i stand til at følge med i udviklingen.

- Vi sørger for at omstille vores medarbejdere, så de kan udføre nye funktioner eller få nye ansvarsområder og fortsat være en del af virksomheden, siger Lars Jørgensen.

Begrænset fejring

Selvom det er i begyndelsen af juni, at Vibocold fylder år, så bliver dagen i første omgang blot markeret, lyder det. For det er nemlig højsæson for virksomheden, der blandt andet leverer køleskabe til drikkevarer og frysere til eksempelvis isbutikker henover sommeren.

- Nogle af vores kunder ville nok synes, det var træls, hvis vi trak alle vores servicefolk ud i højsæsonen. Derfor har vi valgt at markere dagen nu, mens vi holder en større fejring til oktober, hvor vi har tid til rigtigt at fejre jubilæet, siger Lars Jørgensen.

1. juni bød derfor på intern fejring for alle Vibocolds medarbejdere, der blev samlet til både kaffe om morgenen og en stor lagkage om eftermiddagen.

Her holdt Bruno Simonsen en tale om starten på det hele, imens Lars Jørgensen lavede et indlæg om fremtiden for Vibocold.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109