23948sdkhjf

Nyt om navne: Buhl & Bønsøe mander op

Måleudstyrsvirksomheden Buhl & Bønsøe har ansat nye kræfter til at styrke positionen i det nord- og midtjyske samt udvidet kalibreringsafdelingen med endnu en tekniker.
Den 6. maj tiltrådte Dan Hansen sin nye stilling som konsulent hos måleudstyrsvirksomheden Buhl & Bønsøe A/S. Dan har en bred salgsmæssig erfaring fra bl.a. Bestseller koncernen, og har været kørende sælger i flere år. I sin nye stilling bliver Dan ansvarlig for at løfte salget til Buhl & Bønsøes mange kunder i Nord- og Midtjylland.

Til Buhl & Bønsøes akkrediterede kalibreringslaboratorium er Jesper Christensen tiltrådt en stilling som kalibreringstekniker. Jesper er uddannet elektronikmekaniker og har tidligere kalibreret elektrisk måleudstyr hos Hewlett-Packard og Agilent. Hos Buhl & Bønsøe skal Jesper fortsat beskæftige sig med kalibrering af måleudstyr såvel inhouse som onsite.

- Vi får flere og flere henvendelser fra større virksomheder, som ønsker at få deres måleudstyr kalibreret onsite, og det er klart at det kræver ekstra mandskab fra vores side. Vi er derfor glade for, at vi med Jesper har fået endnu en kompetent ressource til vores i forvejen stærke team af kalibreringsteknikere, udtaler Lene Maribo Schou, kalibreringschef i Buhl & Bønsøes DANAK akkrediterede laboratorium.

Buhl & Bønsøe A/S er forhandler af en række mærkevarer og er specialiseret forhandler af kvalitetsmåleudstyr inden for bl.a. temperatur-, fugt-, lufthastigheds- og miljømåling. Service, support og Danak-akkrediterede kalibreringer er en del af firmaets ydelser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078