23948sdkhjf

Forbedret rentabilitet hos Data Respons

Et fokus på selskabets hovedmarkeder og en mere effektiv organisation kunne ses i regnskabet for første kvartal.
2013 begyndte med flere vigtige kontrakter for Data Respons i Sverige. Desuden har et fokus på selskabets hovedmarkeder og en mere effektiv organisation givet en forbedret rentabilitet i første kvartal.

Her blev koncernens driftsindtægter 193 mio. norske kr., mens EBITDA blev 11 mio. norske kr. Dritsresultatet EBIT endte på 10 mio. norske kr. Ordreindgangen for perioden var 227 mio. norske kr.

- Data Respons havde en stærk ordreindgang i første kvartal med flere betydelige kontrakter inden for vores hovedmarkeder som olie/maritime, forsvar, industri og medicinsk udstyr. Året er desuden startet med flere vigtige kontrakter i Sverige, hvoraf nogle har bidraget til den største ordrereserve i selskabets historie inden for produkt- og løsningssegmentet, siger Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons ASA.

- Selskabet oplever god aktivitet inden for vores vigtigste satsningsområder og har oparbejdet en god markedsposition. Den positive udvikling inden for servicesegmentet i kombination med en rekord høj ordrereserve inden for produkt- og løsningssegmentet giver et godt udgangspunkt til fortsat forbedring i rentabiliteten fremover, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063