23948sdkhjf

Vestas tvinger mere strøm ud af møllerne

Vestas har opgraderet sin 3 MW-platform, så den fremover vil kunne producere 10 procent ekstra strøm.
Det betyder, at tre af Vestas’ vindmøller; V112, V117 og V126 fremover vil få en effekt på 3,3 MW i stedet for de nuværende 3 MW. Alle tre møller bunder i V112-møllen, og de øvrige modeller er tilpasset forskellige vind-profiler.

Vestas har allerede solgt de nye vindmøller til tre projekter i Skandinavien med en samlet kapacitet på ca. 100 MW. Blandt disse er Nørhede Hjortmose-projektet i Vestjylland, som bliver den største landbaserede vindmøllepark i Danmark.

- Siden V112-3.0 blev lanceret på markedet, har Vestas strategisk fokuseret på at optimere teknologien for at skabe større ydelse og udvide platformen til at dække lave, medium og høje vind-profiler, siger Vestas- udviklingschef, Anders Vedel, og fortsætter:

- Det faktum, at vi allerede har solgt tre projekter med disse 3 MW varianter, viser, at vores kunder sætter pris på vores udviklingsstrategi.

De første to prototyper af V112-3.3 MW er allerede installeret i Danmark, mens prototyper af V117-3.3 MW og V126-3.3 MW vil blive installeret i løbet af juli og august.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173