23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Aluline A/S
Knud Lindberg Sant er indtrådt i bestyrelsen hos Aluline A/S i stedet for Niels Anton Petersen. Samtidig er Bjørn Meier indtrådt som bestyrelsesformand (kilde: Børsen).

Aluline A/S producerer aluminiumkomponenter og –moduler til primært telekommunikations-, ekektronik-, audio-, medico-, forsvars- og automobilbrancherne.

Elgiganten A/S
Jaan Ivar Gjærum Semlitsch, Norge, er indtrådt som bestyrelsesformand hos Elgiganten A/S i stedet for Marianne Kurås, Norge, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Per Sigvardsson, Sverige, og Marianne Nøkleby, Norge, indtrådt i bestyrelsen i stedet for Peder Stedal (kilde: Børsen).

Nilfisk-Advance A/S
Ole Bramsnæs er udtrådt af bestyrelsen hos Nilfisk-Advance A/S (kilde: BIQ.dk).

Nilfisk-Advance A/S producerer professionelt rengøringsudstyr.

Omron Electronics A/S
Ole Jensen er blevet udnævnt til country general manager hos Omron Electronics A/S. Han skal varetage hvervet i tillæg til sine hidtidige stillinger som ansvarlig for Omrons SSC-division, country sales manager i Danmark samt area sales manager Nordic Region.

Omron Electronics er leverandør af industriel automation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062