23948sdkhjf

Rovsing i treårig aftale med forsvaret

SSBV-Rovsing A/S og Forsvarets Materieltjeneste har indgået en treårig aftale.
Forsvarets Materieltjeneste (FMT) og SSBV-Rovsing A/S har underskrevet en kontrakt, hvor forsvaret viderefører samarbejdet med SSBV-Rovsing vedrørende udvikling af produkter til navigation og positionsbestemmelse.

Formålet med denne fase 2 er at operationalisere de resultater, der er opnået i forbindelse med et tidligere samarbejde mellem parterne om forskning og softwareudvikling af et banebrydende navigations- og positionssystem.

Projektet, som støttes af FMT, vedrører bl. a. operationel afprøvning af et navigations- og positionssystem, som behandler informationer fra flere forskellige typer af sensorer, f. eks videokameraer. Produktet tillader forsvaret at navigere i områder, hvor der f. eks. mangler GPS-dækning. Målet er endvidere at forbedre positionsnøjagtigheden med en faktor 10.

Aktiviteten med udvikling af et banebrydende navigations- og positionssystem har tidligere ligeledes været støttet finansielt af The Lockheed Martin Corporation. Kontrakten med Forsvarets Materieltjeneste er et vigtigt element i afprøvningen af den af SSBV-Rovsing udviklede teknologi – også med henblik på en forventet senere afprøvning og markedsføring af teknologien inden for automobilindustrien.

Aftalen løber over tre år og er på 6 mio. kr. fordelt med to mio. kr. per kalenderår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062