23948sdkhjf

Stor teleordre til Aalborg-firma

Letlands største mobiloperatør har købt et avanceret system til overvågning af sit netværk hos 2operate.
Den danske IT-virksomhed 2operate var repræsenteret af bestyrelsesformand Kaj Juul-Pedersen, og LMT var repræsenteret af teknisk direktør, Gunars Danbergs, da en kontrakt blev underskrevet om leverance af 2operate's netværksovervågningsløsning, 2solve.

Løsningen opstilles i hele LMTs mobilnetværk, der hører til de førende i de baltiske lande, idet det omfatter både 2G-, 3G- og 4G-teknologi. 2Operate's løsning adskiller sig fra konkurrerende produkter i markedet ved at indeholde kunstig intelligensteknologi, der gør flere typer af medarbejdere hos mobiloperatøren i stand til at opdage og diagnosticere fejl i netværket.

Beslutningsprocessen frem imod kontrakten indeholdt et pilot-projekt, og i forbindelse med projektets afslutning udtalte Gunars Danbergs:

- Vi evaluerede 2solve over en tre-måneders periode, og løsningen mødte vores forventninger på de målte parametre. 2solve viste sig specielt egnet til gøre service- og netværksdata tilgængelig for flere medarbejdere, hvilket gør 2solve til et fælles værktøj imellem alle vore afdelinger. I evalueringsperioden beviste 2operate desuden, at de er meget effektive til at møde vore behov og ønsker.

- Vores projekt-team har allerede brugt meget tid sammen med LMTs medarbejdere, og kvaliteten og engagementet af den måde, de arbejder på imponerede os meget, udtaler Kaj Juul-Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063