23948sdkhjf

Virksomheder får 40 mio. i tilskud til grøn omstilling

Nu kan virksomheder og organisationer søge tilskud til grøn omstilling af deres forretning.
Tirsdag åbnede Grøn Omstillingsfond med 40 mio. kr. Fonden er en del af den grønne omstillingspakke, som regeringen og Enhedslisten afsatte i forbindelse med finansloven for 2013. Fonden skal bidrage til at ruste danske virksomheder til fremtidens ressourceknappe økonomi.

- Grøn omstilling af danske virksomheder giver bedre miljø og grobund for nye forretningsmuligheder, der skaber eksport og arbejdspladser, siger erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen og uddyber:

- Stigende råvarepriser betyder, at ressourceoptimering og evnen til at genanvende materialer er blevet centrale konkurrence-parametre. Hvis danske virksomheder skal styrke produktiviteten og konkurrenceevnen, er det afgørende, at virksomhederne reducerer ressourceforbruget. Med Grøn Omstillingsfond hjælper vi virksomheder i Danmark til at skabe en god forretning gennem ressourceoptimering.

Gennem fonden kan virksomheder fx få tilskud til at re-designe produkter, så bæredygtige materialer integreres i produkterne og genanvendelse i højere grad bliver muligt.

Virksomheder, organisationer og offentlige institutioner kan søge om tilskud fra fonden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062