23948sdkhjf

Nordjyske Blip Systems i canadisk partnerskab

Blip Systems har indgået et strategisk partnerskab med canadiske G4 Apps Inc.
BLIP Systems og G4 Apps annoncerede onsdag et bredt strategisk partnerskab, der kombinerer de trådløse løsninger fra BLIP Systems med det ambitiøse canadiske firma G4 Apps, der er ledende indenfor trafikstyringssoftware og trafiksystemer, til at levere BlipTrack trafikløsningen til det nordamerikanske marked.

Med gennemprøvede teknologier som Bluetooth og Wi-Fi sporing er udgifterne til indsamling af detaljerede trafikdata som rejsetider, hastigheder, kømåling mv. faldet væsentligt i forhold til traditionelle måleteknologier. Det nye partnerskab med G4 Apps vil give de nordamerikanske vejmyndigheder et omkostningsbevidst og innovativt nyt våben til at forbedre de trængte vejnet.

Anonyme koder indsamles
- Mange nordamerikanske kommuner har problemer med trafikpropper, der udhuler økonomien, tapper produktiviteten fra borgere og virksomheder, og bidrager betydeligt til udledningen af drivhusgasser. De søger effektive løsninger i trafikstyring, men med et stramt budget har de ikke råd til traditionelle løsninger, siger Bob Burrows, administrerende direktør for G4 Apps.

Løsningen fungerer ved, at man placerer BlipTrack-sensorer strategisk langs større veje som indsamler de anonyme identifikationskoder fra Bluetooth og WiFi-enheder i forbigående køretøjer.

Vil indtage nye områder
De indsamlede data fra forskellige sensorer krypteres, som derved sikrer, at identifikationskoderne ikke kan spores til en person eller køretøj, og overføres til en dataserver, hvor hastighed og rejsetid beregnes for hvert vejsegment og derved gør det muligt at optimere trafikken mere effektivt. Data analyseres ligeledes også over længere perioder til brug ved signaloptimering og vejplanlægning.

- Med BlipTrack-platformen allerede fast konsolideret i flere store internationale lufthavne og kommuner rundt om i verden, ser vi frem til at indtage nye og spændende områder med G4 Apps ekspertise og teknisk know-how i det nordamerikanske trafik-segment, siger Peter Knudsen, administrerende direktør for Blip Systems.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079