23948sdkhjf

NKT når milliarden

Det er lykkes for NKT Holding at nå i mål for 2012, men 2015-mål bliver opgivet.
NKT Holding måtte i årets løb nedjustere to gange, men det var stadig ikke forventet fra analytikernes side, at koncernen ville nå i mål for 2012.

Koncernen formåede i 2012 at sikre en driftsindtjening målt på ebitda 39 mio. kr. over den milliard, som NKT sidst nedjusterede til.

Omsætningen faldt
- I 2012 formåede vi at sikre en indtjeningsstigning på 18% og nå de justerede mål på trods af, at flere af de risici vi skitserede i begyndelsen af året blev til virkelighed, siger NKTs administrerende direktør, Thomas Hofman-Bang.

Trods indtjeningsstigningen på 18% faldt omsætningen organisk med 2% svarende til 15,3 mia. kr.

Opgiver 2015-mål
Det fremgår af NKT’s årsrapport, at Thomas Hofman-Bang opgiver at nå sine 2015-mål.

NKT har opdateret sin Powered by NKT 2011-2015 strategi. Den strategiske retning fastholdes og fokus på vækst, forbedret indtjening og værdiskabelse er uændret, mens målene og tidshorisonten ændres.

- Strategiens retning er rigtig og nu har vi kapitalstrukturen til at videreudvikle koncernen og styrke vores konkurrenceevne. Vi arbejder fortsat på en målsætning om et solidt afkast af investeret kapital, men vi går bort fra at melde ud om meget detaljerede og tidsbestemte mål, siger NKTs CEO, Thomas Hofman-Bang.
Læs mere om: NKT
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078