23948sdkhjf

B&O trækker stikket ud i Ringkøbing-Skjern

Bang & Olufsen-butikken i Ringkøbing-Skjern lukker og bliver dermed en af de 125 butikker, som den danske koncern skærer fra.
Ringkøbing-Skjern-områdets sidste forhandler af et rent luksus-brand er lukket. Indehaver Brian Skovgaard satte butikken på pause, og nu har B&O trukket stikket helt ud. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Næsten samtidig med at indehaveren satte butikken til salg, bekendtgjorde B&O, at de ville skifte strategi og herunder lukke 125 butikker i Europa.

- Vi var næsten på plads med en løsning med Vejle og Kolding. Derfor er det 100 procent B&Os beslutning, at butikken ikke skal genåbne. Vi ved endnu ikke, hvad strategien bliver ud over, at der bliver mere fokus på butikernes indretning, og så kan vi se, at der med B&O Play er kommet flere folk i butikkerne, siger Brian Skovgaard til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Bliver kørende sælger
Indehaveren vil i stedet blive udkørende sælger i området for B&O-butikkerne i Vejle og Kolding. Ved siden af butiksdriften har han nemlig uddannet sig til montør og reperatør af Bang og Olufsens produkter.

- Jeg har det derfor rigtig fint, med at salget fremover kommer til at foregå i folks hjem, så kunderne kan se, hvordan tingene kommer til at se ud i virkeligheden. I dag kigger kunderne i stor grad på nettet, og de har derfor allerede et klart billede af, hvordan de vil have tingene, når de ringer til B&O, og jeg beholder naturligvis de gamle telefonnumre, så kunderne stadig kan finde mig, siger Brian Skovgaard til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.
Læs mere om: B&O
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094