23948sdkhjf

Tele2 og Ericsson indgår samarbejde

Tele2 og Ericsson har offentliggjort, at de indgår samarbejde om at udvide og opgradere det mobile infrastruktur-netværk på tværs af Europa.
Et nyt samarbejde mellem Tele2 og Ericsson skal udvide og opgradere det mobile infrastruktur-netværk, specifikt backhaul delen, på tværs af Europa.

Brugen af smartphones og tablets vokser stadig voldsomt, og med introduktionen af LTE 4G kommer der et øget pres på de mobile netværk.

Fremtidssikrer Tele2s netværk
Samarbejdet mellem Tele2 og Ericsson består i, at Ericsson leverer deres Mini-link linje af mikrobølgeradio-løsninger, samt service support og træning.

Ericssons produkter fremtidssikrer Tele2s netværk, der understøtter de gamle teknologier som GSM og 3G, men samtidig er de forberedt på den enorme mængde datatrafik, som den nye smartphone-teknologi har udløst, og som LTE og kommende teknologier yderligere vil øge.

Ericsson er markedets førende producent af mikrobølgeudstyr. Ericsson har leveret mere end 2,8 millioner mikrobølgesystemer til mere end 600 kunder - blandt andet teleoperatører, agenturer og ministerier.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078