23948sdkhjf

Tysk industri-kæmpe kommer til Danmark

Den tyske teknologivirksomhed Weidmüller slår nu rødder i Danmark for at styrke samarbejdet med den danske industri-elite.
Den familieejede virksomhed Weidmüller, som er en global markedsleder indenfor ”industrial connectivity” vil ned i øjenhøjde med de danske beslutningstagere i industrien. Derfor slår Weidmüller nu rødder i dansk jord.

Opretter dansk organisation
Det spændende Skandinaviske marked, og den stigende efterspørgsel efter teknologiske løsninger fra virksomhederne, har været udslagsgivende for beslutningen om at tage styringen over Weidmüllers produkter og brand i Danmark.

- Vi er allerede til stede i Danmark, og har været det i 54 år igennem en ekstern forhandler. Potentialet og behovet i den danske industri for tættere samarbejde gør, at udviklingsmulighederne på det danske marked nu er så betydelige, at vi er nødt til at være mere tilstede, mere i dialog og mere i kontakt med de danske virksomheder. Danske virksomheder har et højt innovationsniveau og er toneangivende i resten af verden inden for f.eks. vedvarende energi og derfor meget vigtige for os. Vi opretter nu en dansk organisation – med 12 ansatte indtil videre - for at komme i øjenhøjde med danske virksomheder, siger Jesper Brydesen, Country Manager i Weidmüller Danmark.

Kompetencerne ligger i Danmar k
I en tid hvor mange har fokus på arbejdsmarkedets udfordringer, og særligt de arbejdspladser som bliver flyttet ud af landet i takt med den øgede globalisering, ligger Weidmüller vægt på, at beslutningskompetencen og innovationsudviklingen stadig befinder sig indenfor Danmarks grænser.

-Vi leverer allerede løsninger til en række af de største danske teknologivirksomheder. Dem vil vi selvfølgelig gerne kunne servicere endnu bedre. Vi kan samtidig også lære en masse af dem og bruge de danske virksomheders viden, til at udvikle vores egen teknologi mod industriens behov i fremtiden, siger Jesper Brydesen.

Weidmüller udvikler produkter, industriløsninger og serviceydelser til storindustrien indenfor industriel konnektivitet. Alt det der skaber elektriske forbindelser i vindmøller, tog, pumper, industriproduktion, og som er elektronisk indmad i mange af de ting der får samfundet til at dreje rundt.

Mindre afstand til specialisterne
Weidmüller bygger videre på de relationer som er etableret med virksomheder, og har ansat flere af de tidligere ansatte fra virksomhedens tidligere samarbejdspartner, Wexøe. Nye salgsingeniører og applikationskonsulenter vil slutte sig til teamet, for dermed at sikre, at de danske virksomheder i størst mulig grad vil nyde fordel af Weidmüllers ingeniørmæssige ekspertise.

- De danske virksomheder vinder på dette, for de vil få en stærkere support, bedre rådgivning, og mindre afstand til vores specialister og ingeniører, siger CEO Dr. Peter Köhler fra det tyske moderselskab.


Weidmüller har 4.400 ansatte på verdensplan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078