23948sdkhjf

Data Respons er blevet bedre til at tjene penge

Den norske koncern kom ud af 2012 med stigende overskud på trods af et fald i omsætningen, som hovedsageligt skyldtes nedskæringer i Danmark.
I alt omsatte Data Respons for 844,1 mio. norske kr. i 2012, og det var lig en tilbagegang på 1 procent sammenlignet med året før.

- Den operative omsætning faldt en smule i løbet af året på grund af den planlagte nedskæring af aktiviteterne i Danmark. Virksomhedens hovedmarkeder viste god vækst i 2012 med en underliggende vækst på 8 procent. De primære grunde er generel god aktivitet og stigende produkt- og løsningsleverancer på vertikale markeder som telecom, medico, transport, forsvar og olieservice/maritim, skriver Data Respons i sit årsregnskab.

På trods af det beskedne omsætningsfald kunne Data Respons da også notere en markant fremgang på bundlinjen. Underskuddet før skat på 82,5 mio. norske kr. fra 2011 blev forvandlet til et overskud på 25,2 mio. norske kr. 2011-resultatet var dog negativt påvirket af nedskrivninger på 87 mio. norske kr.

- Fokusering på selskabets hovedmarkeder og er mere effektiv organisation gav forbedret lønsomhed i fjerde kvartal. Året blev desuden afsluttet med flere vigtige kontrakter, som giver en god start på 2013, siger CEO Kenneth Ragnvaldsen.

Ordreindgangen i 2012 endte på 843 mio. norske kr., og den samlede ordrebeholdning var ved udgangen af året på 638 mio. norske kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078