23948sdkhjf

Rekordresultat hos Systematic

På trods af et faldende marked har Systematic vundet markedsandele, og alle forretningsområder har udvist tocifrede vækstprocenter i 2011/2012.
Koncernchef i Systematic, Michael Holm opsummerer året på denne måde:

- Vi har haft et travlt år, hvor vi har oplevet stor fremgang inden for alle forretningsområder. Vi har i regnskabsåret 2011/2012 leveret det bedste resultat i Systematics 27-årige historie.

I alt omsatte Systematic for 413,1 mio. kr. i 2011/2012 mod 372,2 mio. kr. året før. I samme periode steg overskuddet før skat fra 37,3 mio. kr. til 41,1 mio. kr.

Godt år på forsvarsområdet
Fremgangen kan blandt andet tilskrives et travlt år i virksomhedens Healthcare-forretning, hvor man endte med en vækst på over 20 procent og et tilfredsstillende resultat. Også i andre af virksomhedens forretningsområder var der dog grund til smil.

- Det er specielt tilfredsstillende, at vores ordreindgang på forsvarsområdet er vokset med mere end 30 procent i 2011/2012, udtaler Michael Holm og supplerer:

- Det vidner om, at kunderne værdsætter fordelene ved hyldevareprodukter, nemlig stor brugsmæssig værdi, lave omkostninger, lav risiko og hurtig ibrugtagning.

International forretning i vækst
Hovedparten af Systematics omsætning genereres i Danmark. For at positionere sig til fremtidig vækst har Systematic i de seneste år åbnet nye kontorer i Sverige, Australien og Tyskland som supplement til de eksisterende kontorer i USA, Storbritannien og Finland.

- Også i et globalt marked er den lokale tilstedeværelse et væsentligt element i kunders overvejelser om deres fremtidige leverandør, forklarer Michael Holm.

Som supplement til egne kontorer har Systematic partnere i 18 lande. Systematics løsninger er solgt til kunder i 47 lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078