23948sdkhjf

Udrensning på vej i Vestas-bestyrelse

Flere store aktionærer har givet bestyrelsesformand Bert Nordberg mandat til at skifte ud i vindmølleproducentens bestyrelse.
Mandag den 25. februar holder Vestas ordinær generalforsamling, og det kan meget vel betyde et goddag til en række nye bestyrelsesmedlemmer. Det skriver Jyllands-Posten.

Ifølge avisen barsler bestyrelsesformand Bert Nordberg nemlig med udskiftning i den otte mand store bestyrelse for på den måde at skabe fornyelse i den hårdt plagede vindmøllekoncern.

- Jeg har snakket med Bert Nordberg, og han har fået bemyndigelse af en række store aktionærer til at sætte det hold bestyrelsesmæssigt, som han synes, at han skal bruge, siger tidligere Elsam-topchef, Peter Høstgaard-Jensen, til Jyllands-Posten.

Netop Peter Høstgaard-Jensen er et varmt emne til en bestyrelsespost. Han er tidligere blevet foreslået til bestyrelsen af foreningen Vestas Shareholders, der består af en række minoritetsaktionærer og nu har han meddelt Bert Nordberg, at han stiller sine kompetencer til rådighed.

Vestas selv vil ikke kommentere den fremtidige sammensætning af bestyrelsen, men henviser i stedet til generalforsamlingen den 25. februar. Udover udskiftning af allerede eksisterende bestyrelsesmedlemmer har Vestas også mulighed for at udvide bestyrelsen fra de nuværende otte til ti medlemmer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109