23948sdkhjf

Roblon tackler krisen med manér

Siden krisens indtog for tre år siden har Frederikshavn-virksomheden forbedret omsætningen med over 35 procent.
Roblon A/S kom yderst positivt ud af regnskabsåret 2011/12, som gav en omsætningsfremgang på 13 procent til 254 mio. kr., mens resultatet før skat lød på 41 mio. kr., svarende til en stigning på 11 procent i forhold til forrige regnskabsår.

Dermed lever Roblon til fulde op til den opjustering, Frederikshavn-virksomheden offentliggjorde i slutningen af november på trods af trange kår på de nære markeder.

- Det europæiske marked er stadig meget vigtigt for Roblon, men vi må forvente stilstand og lavere
markedsvækst for dette område de næste mange år. Udfordringerne er og bliver at skabe vækst uden medvind fra et voksende marked. Dette gør vi ved nytænkning og ved at tage nye løsninger i anvendelse, konstaterer adm. direktør Jens-Ole Sørensen i årsrapporten

Vækst i en krisetid
Med resultaterne fra 2011/12 har Roblon på tre år, siden finanskrisen indhentede virksomheden i 2008/09 og i en periode med lavkonjunktur, forbedret omsætningen med 36,5 procent, svarende til en gennemsnitlig årlig stigning på cirka 11 procent.

Samtidig er driftsresultatet forbedret 3,3 gange, mens resultatet før skat er forbedret 3 gange.

Ledelsen erklærer da også, at resultatet er ”særdeles tilfredsstillende” set i lyset af den europæiske gældskrise og turbulente globale markedsforhold.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11