23948sdkhjf

Avnet Embedded i distributionsaftale med LOCOSYS Technology

Dermed vil Avnet Embedded nu være i stand til at tilbyde LOCOSYS’ brede portefølje af GPS-relaterede produkter på et paneuropæisk plan til sine kunder.
Avnet Embedded har for nylig indgået en distributionsaftale med LOCOSYS Technology, som er en udviklingsfokuseret virksomhed med teknisk ekspertise i at udvikle GPS-produkter og moduler.

På baggrund af den aftale, vil Avnet Embedded nu være i stand til at tilbyde LOCOSYS’ brede portefølje af GPS-relaterede produkter på et paneuropæisk plan til sine kunder.

Alastair Worth, Marketing Director Wireless hos Avnet Embedded giver følgende kommentar:

- GPS har 'bare virket' i en række år nu, og markedet har bevæget sig fremad. Der er ikke længere blot tale om leverandør valg baseret på timevis af testkørsel, afprøvning og analyser. Med tilføjelsen af denne vifte af GPS-produkter fra LOCOSYS, er positionel nøjagtighed og pålidelighed garanteret, og vi kan koncentrere vores indsats om at hjælpe kunderne med at optimere deres designs set udfra et omkostnings-, dimensions- og funktionalitets-perspektiv. Uanset om du har brug for det mindste GPS-modul på markedet, GPS med indbygget kompas og G-kraft sensor, et kostoptimeret GPS-modul, en smart antenne eller en kombineret GPS og Glonass-modtager, har vi nu den rigtige løsning til alle dine behov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109