23948sdkhjf

Det sker: Matchmaking på Mobile World Congress i Barcelona

Enterprise Europe Network inviterer i samarbejde med it forum midtjylland og innovationsnetværket Infinit til matchmaking og networking på Mobile World Congress den 24.-27. februar 2013.
Mobile World Congress er verdens absolut største og førende messe for mobilteknologier og løsninger.

Messen slog alle rekorder i 2012 med næsten 1500 udstillere og 67.000 besøgende, og forventningen er, at 2013-udgaven bliver endnu større. Mobile World Congress foregår 25.-28. februar 2013.

Matchmaking til reduceret pris
På messens tre første dage 25.-27. februar afholdes matchmaking for både udstillere og besøgende, som giver mulighed for at mødes direkte med potentielle samarbejdspartnere. Samarbejdet, der søges og/eller tilbydes, kan både være inden for produktudvikling, forskning og udvikling, joint ventures, produktion, køb/salg, markedsføring og andre former for samarbejde.

I 2012 deltog mere end 500 virksomheder og andre aktører fra 25 lande i matchmakingarrangementet på Mobile World Congress. Deltagelse i matchmaking giver ikke kun adgang til møder med potentielle samarbejdspartnere fra hele Europa, men også adgang til messen til en væsentligt reduceret pris. Deadline for tilmelding til matchmaking er den 18. januar. Læs mere om matchmaking på Mobile World Congress her .

Danske deltagere netværker
- Vi har forsøgt at tilrettelægge et indhold, der på den ene side giver plads til individuel deltagelse på messen og på den anden side giver mulighed for at mødes med andre danske deltagere på messen, både fagligt og socialt, fortæller Kaspar Nielsen fra Netmatch/Enterprise Europe Network.

Læs mere om mulighederne for at netværke med andre danske deltagere på Mobile World her .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078