23948sdkhjf

Cleantech-kåring kan blive indgangen til det amerikanske marked

Når danske ZZzero om få dage repræsenterer Danmark i det internationale forum, Cleantech Open Global, håber virksomheden på, at det bliver en døråbner til det amerikanske marked.
Mens det amerikanske præsidentvalg er på sit højeste tager den Århus-baserede Cleantech virksomhed ZZzero tirsdag turen til USA, hvor virksomheden skal repræsentere Danmark i det internationale forum Cleantech Open Global.

ZZzero, der specialiserer sig i komponenter, som kan reducere elektroniske apparaters standby-strømforbrug til næsten ingenting, er i Danmark blevet kåret som vinder af Cleantech Partnerskab. Og det er denne kåring, der har givet virksomheden muligheden for at deltage i Cleantech Open Global, som finder sted i Silicon Valley i de kommende dage.

Arrangementet er en årligt tilbagevendende begivenhed med blandt andet speeddating og konferencer, hvor kun de ypperste indenfor cleantech får mulighed for at deltage.

- Vi er selvfølgelig enormt stolte af at få lov at være med. Og så er det alle tiders mulighed for at pitche vores produkt for rigtigt mange mennesker indenfor cleantech, siger Managing Director i ZZzero, Lars Malling, til Electronic Supply.

Mulig døråbner til det amerikanske marked
Lars Malling håber, at ZZzeros deltagelse på den amerikanske konference kan være med til at åbne døren til et marked, som det ellers er svært at komme ind på.

- Cleantech Open Global er absolut stedet at være, når vi taler om cleantech. Vi håber, at det her kommer til at betyde, at vi får åbnet op for andre og nye områder, og får gjort opmærksom på os selv. Og vi får forhåbentligt mange gode kontakter til det amerikanske marked, som er meget spændende, men også meget svært at komme ind på, siger Lars Malling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109