23948sdkhjf

Fuld aktivitet før lukketid hos Nokia Danmark

Selvom Nokia Danmark med årets udgang lukker sine udviklingsaktiviteter i Danmark, og de fleste medarbejdere allerede har forladt virksomheden, er der stadig fuld gang i udviklingen.
120 medarbejdere er lige nu ved at lægge sidste hånd på en række funktioner, der skal være en vigtig komponent i kommende Nokia-telefoner. Det skriver Ingeniøren.

Og netop de resterende medarbejderes engagement og arbejdsiver til trods for, at de allerede er sagt op med udgangen af året, imponerer Nokia Danmarks administrerende direktør, Peter Ib.

- Det er et helt enestående drive og engagement, der bliver udvist på et så sent tidspunkt, og jeg er imponeret over, hvor dedikerede medarbejderne er i forhold til at få gjort tingene færdige, siger han til Ingeniøren.

For direktøren har det dog været lidt af en udfordring at fastholde en høj udviklingsstandard samtidig med, at medarbejderne løbende har forladt virksomheden.

- For mig har det lidt været den ultimative opgave i forandringsledelse. Det har både været en strategisk spændende visionær opgave, men også en hel masse operationelt arbejde for at få implementeret planen og holde en organisation kørende over en lang periode, der stadig skulle levere en række kritiske leverancer til Nokia. Og alt det samtidig med at folk løbende holdt op og forhåbentlig skulle videre i nye job, fortæller Peter Ib til Ingeniøren.

Af de 880 medarbejdere, der allerede har forladt Nokia, er de 610 kommet i beskæftigelse. Enten i en anden Nokia-afdeling, i en anden virksomhed eller som iværksætter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078