23948sdkhjf

Dansk elektronikvirksomhed henter 18,5 millioner i frisk kapital

På bagkant af coronapandemien har mange fået øjnene op for fordelene ved hjemmearbejde og deraf også møder hjemmefra.

Det kommer den danske udvikler af trådløs teknologi Airtame til gode, og de kommende år forventer de stor vækst. I den anledning har de brug for kapital til at skalere forretningen, og det har de netop fået, idet de har hentet 18,5 millioner kroner i frisk kapital fra en række investorer, der blandt andet omfatter Danmarks Eksport- og Investeringsfond og Pressed Ventures.

Det skriver Børsen.

Airtame har gennem længere tid været en succes i skoleøjemed, hvor de blandt andet i det amerikanske skolesystem har haft stor succes med deres produkter, der indbefatter en trådløs enhed til skærmdeling og dertilhørende software, der kan integreres med blandt andet Teams og Zoom.

Med den nye investering er det planen, at de skal blive endnu større på det private marked, hvor de ser stort potentiale i at henvende sig til virksomheder, der vil ansætte folk, som ikke nødvendigvis bor tæt på kontoret.

- Det skal være enormt nemt for virksomheder eller skoler at kunne samarbejde på tværs. Det er den løsning, vi har lavet, og det er ret unikt. Der er ikke nogen andre, der har lavet sådan en løsning, som går på tværs af platforme, siger administrerende direktør i Airtame, Susanne Lund, til avisen.

Airtame havde i seneste offentlige regnskab, der dækker over 2021, en bruttofortjeneste på knap 36 millioner kroner og et årsresultat på -8,3 millioner kroner.

Om Airtame

  • Leverer både hardware- og software-løsninger inden for trådløse præsentationer, digital skiltning og cloud-håndtering
  • Airtame blev stiftet i 2013 af Jonas Gyalokay, Brian Kyed og Attila Sükösd.
  • Det københavnsbaserede techfirma har afdelinger i Danmark, Ungarn og USA.
  • Ud over de oprindelige stiftere, så er ejerskabet nu delt ud på blandt andre Scale Capital, Preseed Ventures og stifteren af Libratone og byFounders, Tommy Andersen, og senest er Danmarks Eksport- og Investeringsfond kommet til.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066