23948sdkhjf

Flere Vestas-fyringer i USA

I USA har Vestas nu afskediget yderligere 45 ansatte – denne gang hovedsagligt inden for forskning og udvikling. Samtidig lukker koncernen udviklingskontorer tre steder i USA.
Det er kontorer i Houston, Texas samt i Marlborough, Massachusetts og Louisville, Colorado, der bliver ramt. To af kontorerne lukker ved årsskiftet, mens Massachusetts-afdelingen skal være afviklet senest 30. juni 2013. Det skriver Børsen på baggrund af oplysninger fra USA-talsmand Andrew Longeteig.

- Vi skalerer vores R&D og fokuserer mere direkte på produktudvikling. Samtidig bringer vi afdelingen tættere på produktionen ved at placere den ved vores fabrik i Brighton, Colorado, forklarer Longeteig ifølge Børsen.

Medarbejderne på de lukkede kontorer har fået tilbud om at flytte med til Brighton.
Ifølge talsmanden er flytningerne i USA en del af en global indsats, som også indebærer lukninger i Singapore og Risø i Danmark.

Tilstanden i den amerikanske vindindustri skyldes primært usikkerhed omkring den såkaldte PTC-støtteordning, som udløber ved årsskiftet, hvis ikke det lykkes at få forlænget ordningen. En endelig afklaring af ordningens fremtid forventes først engang på den anden side af præsidentvalget i starten af november.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11