23948sdkhjf

Eksportsucces til producent af LED-lamper

Lampeproducenten Ledproof skal levere LED-lamper for i alt 300 millioner kroner til den engelske byggemarkedskæde B&Q.
Det er søsterselskabet Ledproof Retail, der har fået aftalen i hus.

Kommunikationsmanden Michael Kastrupsen og hans ven, den tidligere Ikea-chef Peter Høgsted, valgte for godt et år siden at investere i Ledproof på en lidt utraditionel måde. Makkerparret besluttede at lave et søsterselskab, Ledproof Retail, og derigennem tilføre Ledproof finanser, erhvervsmæssig erfaring og adgang til et netværk i hele Europa. Ledproof står dermed for produktionen, mens det nye søsterselskab står for finansiering og salg. Det skriver Børsen.

Og den tilgang har nu givet pote for Ledproof, der gennem det nye søsterselskab har fået en ordre på 300 mio. kr. fra den engelske byggemarkedskæde B&Q. Ledproof Retail skal ved udgangen af året levere LED-lamper til 14 af B&Q’s 323 varehuse. Resten af varehusene følger de næste to år.

- Grunden til, det går så hurtigt, er, at vi har et fantastisk produkt, og der ikke er andre i verden, der kan det her, og når vi viser det til folk, så er de meget imponerede, siger Michael Kastrupsen til Børsen, om de LED-lamper, som virksomheden laver.

Robotter har øget produktionen
Før Michael Kastrupsen og Peter Høgsted investerede i Ledproof, blev flere elementer i virksomhedens produktion gjort ved håndkraft. Men det er der blevet lavet om på det seneste år.

- Siden starten af året har vi købt tre typer nye robotter, som nu står og spytter dioder ud, samler armaturer osv. Så udover, at vi har etableret os på markederne, fået sat gang i salgsprocessen, lavet salgskontrakter, så har vi altså også fået optimeret produktionen, siger Michael Kastrupsen til Børsen.

Med de nye robotter kan Ledproof producere 100.000 dioder om ugen, og de forventer, at produktionen vil være tre gange så stor inden årets udgang. Det skriver Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093