23948sdkhjf

Fortsat tilbagegang hos lys-firma - men direktøren er godt tilfreds

Den nordsjællandske lys-virksomhed Led Ibond, der leverer lys til vertical farming, har indtil videre haft et svært 2022.

Det fremgår en en delårsrapport for årets tredje kvartal. Ganske vist lander omsætningen i Q3 med en fremgang på 40 procent, men for året indtil videre er omsætningen næsten halveret til 2,7 millioner kroner.

Det er dog på indtjeningen, at det for alvor går den forkerte vej for Led Ibond. På driften (EBITDA) lander de et tab på over 10 millioner kroner i årets første tre kvartaler - det er en tilbagegang på 86 procent, efter tallet for samme periode i fjor var -5,7 millioner kroner.

På trods af de sløje tal er CEO Martin Løbel godt tilfreds og hæfter sig især ved, at de oplever omsætningsfremgang for andet kvartal i træk.

- Vi fortsætter med at se øget lead-generering fra vores fokuserede marketingaktiviteter, som vi har opprioriteret siden afslutningen af den strategiske vurdering ved slutningen af Q2, og jeg forventer flere leads og en større pipeline vil resultere i øget salg, siger Martin Løbel i en børsmeddelelse knyttet til delårsrapporten.

Han har også en god forklaring på, hvorfor indtjeningen ikke har kunnet følge med:

- Årsagen var færre bevillinger, lavere kapitalisering af udviklingsudgifter og højere salgspriser, lyder det i børsmeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22