23948sdkhjf

Hillerød-virksomhed på opkøb i USA

Hillerød-virksomheden Ellab A/S, der producerer løsninger til at måle, registrere, overvåge og validere kritiske parametre ved varme- og kuldebehandlingsprocesser, har været på opkøb i USA.

Virksomheden har købt den amerikanske validerings- og konsulentvirksomhed ICQ, oplyser Ellab i en pressemeddelelse.

Opkøbet af ICQ er et skridt i eksekveringen af Ellabs planer om at udvide deres tilstedeværelse på flere markeder i biopharma-industrien, lyder det i pressemeddelelsen.

- Som vores første opkøb i USA er vi glade for at byde ICQ velkommen i Ellab-familien. Med klare synergier i de udvidede CQV Services (Commisionning, qualification and validation, red.), vi kan tilbyde til vores respektive kunder, vil vi styrke vores position som en vigtig strategisk partner inden for biopharma-markedet. Når to stærke teams med fantastiske kulturer mødes, er helheden klart større end summen af dens dele, siger Tim Paymaster, Chief Commerical Officer og direktør for Ellab i USA.

Med opkøbet vil Ellab runde 720 medarbejdere på verdensplan, og den hidtidige ledelse og ejere i ICQ vil fremover være en del af Ellabs amerikanske afdeling.

Ellab blev i 2019 opkøbt af kapitalfonden EQT, og siden da har virksomheden foretaget 12 opkøb, hvoraf opkøbet af ICQ er det første af sin slags i USA.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094