23948sdkhjf

Danskere går crowdfunding-vejen med ny lancering

Høreapparatvirksomheden Audientes lancerede i sidste uge en crowdfunding-kampagne for deres nyeste satsning, Companion by Audientes, på den amerikanske crowdfunding-platform Kickstarter.

Målet med kampagnen er at øge kendskabet til og sætte skub i markedsføringen af produktet på nye markeder og dermed sikre Companion en hurtigere indtrængen på det amerikanske og europæiske marked ved at gå i direkte dialog med kampagnens støtter og brugerne.

- Det er et meget spændende projekt for Audientes. Kickstarters crowdfunding-økosystem giver os en unik mulighed for at påbegynde opbygningen af en støttegruppe (backers) for Companion og få kendskab til det marked, der er for produktet. Da kampagnen desuden kører i både USA og Europa, vil vi få unik indsigt i, hvor der er størst interesse for Companion, hvilket vil understøtte vores fremtidige go-to-market-aktiviteter, siger CEO Steen Thygesen.

Kampagnen på Kickstarter blev lanceret torsdag og løber i en måned efterfulgt af en kortere periode på den anden førende amerikanske crowdfunding-platform, Indiegogo.

Potentielle 'backers' kan vælge mellem en række fordele eksempelvis et eller flere Companion-produkter med rabat på den forventede detailpris på Companion.

Baggrunden for, at man nu vælger at lancere Companion og ikke virksomhedens første produkt, Ven, i USA og Europa, skal findes i, at Ven endnu ikke er godkendt til salg på de markeder, har Steen Thygesen fortalt til Electronic Supply.

Se nøgletal for:
Læs mere om: audientes
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.437