23948sdkhjf

Thisted-firma skal give norsk beredskab øjne på ulykkesstedet

Thisted-baserede Incendium har sammen med ejerselskabet, norske Bliksund, vundet et norsk udbud, der sikrer virksomhedens videoløsning stor udbredelse i landet.

Det bliver nemlig Incendiums løsning, det norske brandvæsen og 110-centralerne, der svarer til det danske 112-centraler, for fremtiden kommer til at bruge, når der skal kommunikeres med andet end ord.

110-centralerne og brandvæsenet skal kunne modtage video fra indringere og have mulighed for blandt andet at streame video fra egne enheder til 110-centralerne. Med videoløsningen fra Bliksund og Incendium har operatører og indsatsledere i alle norske brandvæsen adgang til video, og kan sikre en bedre forståelse af situationen og styre ressourcerne mere optimalt.

110-centralene kan også modtage video fra kamera fra køretøjer, bodycams, droner og andre enheder man kan sætte kamera på, ligesom 110-centralene kan dele alle indgående videokilder til brandvæsenet og andre nødetater.

Allerede i dag bruges løsningen lncidentShare på en række af 110-centralerne, og hos Incendium, der i august blev opkøbt af det norske selskab, glæder man sig over, at broderlandets beredskab har fået øjnene op for videoløsningen, der også benyttes i stor stil af beredskabet herhjemme.

- Vi er taknemlige for at NKS110 ser værdien i vores software og viser os den tillid. Gennem hårdt arbejde og erfaring fra samarbejde med beredskabstjeneste i Norge og Danmark gennem mange år, har vi formået at udvikle en robust og fremtidsrettet løsning sammen med dem som bruger den til daglig. Vi glæder os til det videre samarbejde, siger Thomas Baun, adm. direktør i Incendium.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078