23948sdkhjf

Vækst fra to sider

Electronic House UAB fortsætter med at tage markedsandele i Danmark indenfor ledningskonfektion.
Virksomheden som er danskejet, men placeret i Vilnius tager fortsat markedsandele i Danmark.

- Vi vokser fra to sider, siger CEO Palle Gravesen Jensen, og fortsætter:

- Der er øget fokus på outsourcing til Østeuropa igen, men mange virksomheder, der har haft deres produkter i Kina, trækker dem tilbage til Europa. Men det er så ikke Danmark, der får disse opgaver, men derimod virksomheder som vores med en stærk konkurrenceevne.

Sidste år ansatte den litauiske specialistvirksomhed indenfor ledningskonfektion salgschef Allan Aalestrup i Danmark for at styrke sin strategi om øget synlighed og service overfor kunderne. Dette tiltag har allerede vist sig at bære frugt i form af en række nye store kunder, som er kommet til.

- De danske virksomheder har mere end nogensinde fået fokus på værdiskabelse og dermed også de mange direkte og indirekte gevinster ved at få ledningskonfektion fra Electronic House UAB. Vi har mere at byde på end ”lav pris” - vores løsninger går omkring engineering, BOM-management, JIT, indkøb, logistic management, produktions overførsel osv., siger Palle Gravesen Jensen

For at skabe yderligere opmærksomhed har den litauiske virksomhed valgt at stille op på relevante messer for at møde kunderne mere visuelt. Sidste år var det HI, der var i fokus, og i år kan man møde Electronic House UAB i Odense på E-12 og på Elmia i Sverige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125