23948sdkhjf

Prevas hev nul-resultat hjem i andet kvartal

På trods af stigende omsætning lykkedes det ikke Prevas at tjene penge i andet kvartal.
Omsætningen endte på 163,4 mio. svenske kr. (143,1 mio. kr.) i andet kvartal 2012 mod 156,2 mio. svenske kr. (136,8 mio. kr.) året før. På trods af omsætningsstigningen faldt overskuddet i samme periode med 8,9 mio. kr. (7,8 mio. kr.) og endte med et beskedent plus på 0,1 mio. svenske kr. (0,1 mio. kr.).

- Prevas har i lighed med samme periode i 2011 fortsat med at øge omsætningen, dels gennem organisk vækst og virksomhedsopkøb og dels gennem øget ordreindgang. Ordreindgangen steg med 27 procent i andet kvartal sammenlignet med samme periode sidste år. På trods af dette præsenterer vi et dårligere resultat, siger CEO Mats Lundberg, og fortsætter:

- Årsagen til resultatforværringen i perioden er blandt andet den internationale økonomiske usikkerhed, som har ført til forsigtighed blandt vores internationale industrikunder, en tilfældig dårligere konsulent-belægning i begyndelsen af andet kvartal og opstart af nysatsninger, som vil give positive resultater i andet halvår.

Han er derfor fortrøstningsfuld forud for andet halvår.

- Trods periodens svagere resultat og lavere belægning i foråret tror vi stadig på en positiv udvikling, hvor resultatet af vores offensive satsninger samt bredere forretningsudbud vil give gode resultater i andet halvår. Den stærke ordreindgang giver endda forudsætninger for fortsat ekspansion, slutter Mats Lundberg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219