23948sdkhjf

Oticon nomineret til Danish Design Award

Oticon Intiga, der er et høreapparat særligt udviklet for førstegangsbrugere, er blandt de nominerede i kategorien Industrielt design, business-to-consumer.
Oticons Intiga-høreapparat, som er særligt udviklet for førstegangsbrugere, er blandt de nominerede til Danish Design Award 2012 i kategorien ”Industrielt design, business-to-consumer”.

Bag designet står Christian Lockenwitz, og om apparatet, som er blandt verdens mindste trådløse høreapparater, siger juryen:

”Oticon har i udviklingen af Intiga kombineret den seneste tilgængelige teknologi med en god forståelse for brugernes særlige behov og et funktionelt og elegant design, som virker inspireret af smykkekunsten. Produktet leveres i en række hårtone- og modefarver, og der er med dette produkt lagt op til endnu en vellykket produktlancering, hvor brugerbehov og en stærk designløsning går hånd i hånd.”

Læs også: B&O-nyhed nomineret til designpris

Designløsningerne bedømmes af en uvildig jury med eksperter inden for virksomhedsledelse og forskellige designfaglige områder. Juryen består af: Peter Bysted, juryformand, arkitekt MAA og ejer af ICONO, Thomas Harrit, designer og partner i Harrit-Sørensen, Lars Sandahl Sørensen, koncerndirektør, Søren Rose Kjær, designer og ejer af Søren Rose Studio, Christian Stadil, ejer af Hummel, Amanda Betz, arkitekt og Vinay Venkatraman, partner i CIID.

Vinderne offentliggøres ved prisoverrækkelsen i Dansk Design Center den
27. september 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078