23948sdkhjf

Robotter og robotbrag kan løse manglen på arbejdskraft

Robotbrag 2022 løber af stablen allerede til maj, og her vil fokus være på at løse manglen på arbejdskraft.

- Mangel på arbejdskraft er en stor udfordring. Men også en udfordring, som vi længe har snakket om ville blive en realitet. Nu står vi her, og nu kan robotteknologien hjælpe, hvor der ellers er for få hænder, siger centerchef ved Teknologisk Institut Kurt Nielsen.

Han mener, at robotteknologien er blevet meget bedre de seneste år.

- Fremtidens robotteknologi bliver klogere og nemmere at bruge, og det gør det muligt at automatisere i langt højere grad end vi ser i dag, siger han.

Robotbrag 2022 vil vise mange eksempler på den nyeste robot- og automationsteknologi. Som deltager vil man også kunne få en snak med nogle af Robotcentrets specialister og rådtiver inden for robotteknologi og industriel automation. Dermed kan man komme nærmere på, hvad der kan lade sig gøre i ens egen virksomhed.

Det er som som sædvanligt Teknologisk Instituts Robotcenter i Odense, som er vært for arrangementet, mens robotorganisationen DIRA er medarrangør. Robotbrag finder sted torsdag 5. maj, mens fredag 6. maj bliver en læringsdag udelukkende for elever fra ungdomsuddannelser og studerende fra akademier og universiteter og deres lærere.

Det seneste Robotbrag-arrangement blev holdt i august 2021 og satte rekord med 76 udstillere og 3.000 besøgende.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062