23948sdkhjf

Vehco i international storordre

Vehco har skrevet kontrakt med Blomquist Trucking i Slovakiet på montering af Vehco Onboard udstyr i 300 lastbiler i løbet af 2012.
Vehco – der udbyder løsninger inden for flådestyring til transportbranchen – var i skarp konkurrence med andre store europæiske FMS udbydere, men trak det længste strå på grund af sin moderne teknologi og et system, der har alle ønskelige funktioner, som kræves af en professionel transportør, oplyser virksomheden.

- Kontrakten mellem Blomqvist Trucking og Vehco er helt i tråd med Vehcos strategi om dedikerede løsninger til kunderne. Aftalen indbefatter ca. 360 lastbiler hos Blomqvist Trucking i Slovakiet og flere Blomqvist-ejede virksomheder i Norge (ca. 140 lastbiler), siger Søren Als Christiansen, administrerende direktør i Vehco Danmark.

Han fortsætter:

- Blomqvist Trucking har været kunde hos Comlog siden 2007 (Comlog ejes i dag af Vehco Group), og det glæder mig, at Vehco fortsat betros at udruste deres biler med vores FMS Vehco Onboard system, som tilbyder alle de funktioner, som en moderne transportvirksomhed behøver.

Blomqvist Trucking har valgt funktionerne Eco-driving, beskedfunktion, Tacho Download og brændstofopfølgning til sin Vehco Onboard løsning. På sigt vil Blomquist sandsynligvis udbygge systemet med endnu flere funktioner.

- Vi har været kunde hos Vehco i flere år og har stor tillid til dem. Den personlige kontakt og deres dedikerede sælgere i kombination med et virkelig pålideligt og komplet produkt var afgørende for vores valg af leverandør. Det betyder også meget, at Vehco er repræsenteret lokalt på sine markeder. Det er vigtigt for os, siger Martin L’upták, der er managing director i Blomqvist Trucking.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078