23948sdkhjf

Universal Robots' salg vokser næsten 50 procent

Der er fuld fart på robotsalget fra danske Universal Robots. Omsætningen i tredje kvartal rammer 491 mio. kr og er dermed 46 procent højere end samme kvartal sidste år.

Universal Robots havde i 2020 en mindre nedgang i omsætningen på grund af corona-epidemien, men de nye salgstal er også bedre end tallene fra før coronaen. Helt præcis er kvartalet 31 procent bedre end det tilsvarende kvartal i 2019.

- Det har været det største kvartal nogensinde, og det er vi godt tilfredse med. Især i en tid, hvor der er udfordringer i forsyningskæderne, siger Kim Povlsen, adm. direktør for Universal Robots til Finans.dk.

- Det går stærkt, og det går fremad alle steder. Selv i de dele af verden, hvor der stadig er mange restriktioner, siger han. Universal Robots har også høje forventninger til fjerde kvartal, som traditionelt er firmaets bedste kvartal.

Væksten betyder, at Universal Robots til stadighed søger nye medarbejdere. Lige nu søger firmaet 26 nye medarbejdere alene i hovedkvarteret i Odense. Dertil kommer, at firmaet også søger mange medarbejdere i USA, Tyskland og flere andre lande. Det kan man se på firmaets hjemmeside.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094