23948sdkhjf

Rohde & Schwarz og Hameg Instruments konsoliderer samarbejde

Hamegs produkter får nyt logo, som indeholder begge firmanavne i et forsøg på at skabe opmærksomhed og vækst på såvel hjemmemarkedet som internationalt.
Næsten alle steder i verden er T&M produkter fra Hameg Instruments direkte tilgængelig fra Rohde & Schwarz.

Det er grunden til, at Hameg produkter får et nyt logo, der indeholder begge firmanavne – et skridt, der giver brandet, Hameg Instruments, opmærksomhed og vækst på såvel hjemmemarkedet som internationalt.

Hameg Instruments har været en del af Rohde & Schwarz koncernen siden 2005 og har siden komplementeret moderselskabets T&M portefølje med produkter i det lavere prissegment.

Efter at have markedsført begge brands separat i flere år, er det nye dual-logo, der indeholder begge firmanavne, et vigtigt tiltag for at knyttte Hameg produkterne tættere til Rohde & Schwarz.

Vækst skyldes oscilloskoper og lab powermeter
Holger Asmussen, administrerende direktør for Hameg Instruments, er overbevist om, at dual-logoet fører mange fordele med sig:

- I de sidste år har Hameg haft en meget større vækst end resten af markedet. Denne udvikling skyldes primært de nye oscilloskoper og lab powermeter. Vores navn er godt etableret, primært i Tyskland og Europa. Ved visuelt at kombinere Rohde & Schwarz og Hameg vil det føre til en større bevidsthed om vort brand – også i andre regioner, og det vil skabe et solidt potentiale for vækst.

Siden slutningen af sidste år har Hameg produkter været en væsentlig del af Rohde & Schwarz’s produktportefølje. Det nye logo understreger dette.

Kunder kan nu bestille hele T&M porteføljen – fra lavsegment til højsegment produkter – hos deres lokale Rohde & Schwarz kontakt. Rohde & Schwarz er en af få leverandører på markedet, der tilbyder denne mulighed, og inden for ganske kort tid vil dual-logoet for Hameg produkterne blive introduceret i næsten alle regioner af verdenen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109