23948sdkhjf

Nordjysk producent oplever stor efterspørgsel på specielle tastaturer

Hos nordjyske Mekoprint Graphic Electronics har man lige nu stort fokus på at udvikle antibakterielle folietastaturer, som bruges i erhverv med ekstra fokus på hygiejnen.

Det fortæller Mekoprint i en pressemeddelelse.

Tastaturerne er overfladebehandlet med en belægning, der gør det umuligt for bakterier at overleve.

Mennesker er i kontakt med et utal af overflader i løbet af en dag. Overflader, hvor bakterier kan ophobe sig og overføres. Især tastaturer bliver ofte betjent af mange forskellige personer, og derfor bør de ofte rengøres.

- Vi skal passe på os selv og hinanden. Antibakterielle tastaturer giver især stor værdi på laboratorier, hospitaler eller indenfor fødevarebranchen, hvor hygiejnen er i højsædet, forklarer Torben Junget, der er Business Development Manager hos Mekoprint Graphic Electronics.

I kølvandet på COVID-19 har der været et stort fokus og efterspørgsel på produkter, som er nemme at rengøre. Hvert tastatur udvikles i tæt samarbejde med kunden.

- Vi tager kunden i hånden og følger dem gennem hele processen fra A til Z. Vi tør også godt udfordre dem, hvis vi mener, at det vil give dem et bedre produkt i sidste ende, forklarer Domenic Breitbart Nielsen, Business Development Manager.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141