23948sdkhjf

Lumigon præsenterer dansk smartphone

Efter flere måneders forsinkelse ser verdens første dansk producerede smartphone ud til at ramme de europæiske markeder om kort tid.
Lumigon præsenterer i dag firmaets længe ventede smartphone, som har fået navnet Lumigon T2.

- Med T2 vil vi præsentere en smartphone, som giver et alternativ til de almindelige valgmuligheder på markedet. Vi tror på, der er en efterspørgsel efter noget nyt med et anderledes udseende og en anderledes historie. T2 tilbyder avancerede features og et sofistikeret design for den stilbevidste forbruger, siger adm. direktør Lars Gravesen.

T2 vil indeholde den nyeste Android-version kombineret med en skarp 3,8" skærm, 1,4GHz Qualcomm-processor og lydteknologi fra Bang & Olufsen.

I salg inden sommeren
Desuden giver T2 muligheden for at fungere som fjernebetjening gennem infrarød styring.

- Alt det kræver, er at pege en infrarød fjernbetjening til toppen af T2, trykke på den ønskede kommando og den vil blive gemt i smartphonens hukommelse. Dermed kan man let og simpelt kontrollere sit tv eller musikanlæg, forklarer Lars Gravesen.

Lumigons T2, der har været forsinket flere gange i processen, er desuden designet meget simpelt og diskret på en måde, så telefonens kamera eksempelvis ikke stikker ud.

Ifølge Lumigon rammer den dansk producerede smartphone markederne i Europa og Asien i første halvdel af 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11