23948sdkhjf

CMS Dental: Dansk produktion sikrer kvaliteten

Københavnske CMS Dental rykkede for et år siden ind i den gamle Jamo-bygning i Glyngøre, og her har man i sinde at fastholde sin del af produktionen.
De færreste mener vel, at Danmark hører til verdens billigste lande at producere i.

Alligevel kan der være så store fordele forbundet med hjemlig produktion, at det ikke er interessant at outsource. Det mener man hos den københavnske virksomhed CMS Dental, som det seneste år har haft en produktion i de gamle Jamo-bygninger i Glyngøre.

- Kvaliteten er helt afgørende i den her branche. Og selv om vi får lavet nogle af vores delprodukter i udlandet, så er der også ting, som vi insisterer på at lave her i Glyngøre. For eksempel vores obturatorer, hvor vi skal være helt sikre på, at kvaliteten er, som den skal være, siger fabrikschef Steen Phister Rasmussen til Skive Folkeblad.

CMS Dental udvikler og fremstiller udstyr til tandlæger, og en obsturator er en slags nålelignende genstand, som bruges ved rodbehandlinger.

Dem fremstiller CMS Dental hver måned mellem 300-700 af, og sammen med firmaets øvrige produkter eksporteres halvdelen af disse til USA, mens en tredjedel af produkterne fra CMS Dental sælges herhjemme.

Og her forbliver produktionen altså også, lyder det fra Steen Phister Rasmussen, som i dag har 11 mand ansat på enheden i Glyngøre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063