23948sdkhjf

CP Sourcing opruster

Skive-virksomheden har flot vækst for tiden og sætter nu ekstra turbo på salg og kundeservice.
Det sker med indlemmelsen af Claus Veile i virksomheden. Han kommer fra en stilling som sourcing manager hos Phasion Group, der gik konkurs i november sidste år.

- Han har været over 30 år hos Phasion Group, hvor han i sin tid startede i lære som værktøjsmager og til sidst endte som sourcing manager. Gennem årene har han blandt andet været værkfører, solgt maskiner og stået for deres tegnestue, så det er en mand, der har prøvet meget, vi nu får hos CP Sourcing. Men man skal også helst være lidt alsidig for at arbejde for os, fordi vi laver så meget forskelligt, fortæller direktør for CP Sourcing, Per Veile, der i øvrigt er bror til Claus Veile.

Vil se mere til kunderne
Det er nu ikke på grund af slægtskabet, at Claus Veile nu bliver en del af CP Sourcing, men snarere fordi man efter en tid med stigende salg har tænkt sig at skrue en ekstra tand op for kundeservicen.

- Claus skal lave servicebesøg, salg og projekter – både på værktøjer, møbeldele og komponenter. Vi vil være bedre til kundepleje, når vi nu bliver en mand mere, siger Per Veile.

- Vores kunder kommer til at se os oftere end tidligere – hvis de vil det selvfølgelig. Vi vil lytte til kunderne, og vil de have besøg en gang om måneden, så er det sådan, det bliver – vil de se os en gang om året, indretter vi os efter det, uddyber Per Veile.

Har fået flere kunder
Han kan samtidig se tilbage på et godt 2011, hvor virksomhedens kunder har fået lidt mere ro på forretningen, og det smitter af på lysten til at outsource.

- Vi er vokset godt igen i 2011. Selvfølgelig havde vi også en nedtur i 2008, men vi er kommet godt med igen, og sidste år havde vi en fremgang på 20 %, lyder det fra Per Veile, der fortsætter:

- Hver enkelt kunde køber mindre end før, men vi har fået væsentlig flere kunder. Men nu mærker vi heldigvis også, at flere af vores kunder er begyndt at lægge flere ordrer. Og så er der en tendens til, at det er de lidt bedre varer, der sælger godt.

Investerer i kinesiske medarbejdere
Per Veile tilskriver blandt andet fremgangen, at medarbejderne i CP Sourcing efterhånden har temmelig lang anciennitet – både i Danmark og i Kina – og det er også et erklæret mål for ham at holde på medarbejderne i Kina for at sikre kvaliteten for kunderne.

- Det er vigtigt, at vi skaber stabilitet for kunderne, og en af de måder vi har gjort det på er ved at have trofaste medarbejdere. Den af vores medarbejdere i Kina, der har lavest anciennitet, har været der i 4½ år nu, forklarer Per Veile.

- Men det kræver selvfølgelig også, at vi giver dem noget til gengæld. I år har vi givet dem en årsbonus, der svarer til to måneders løn. Hvis vi kan blive ved med at holde den stabile kvalitet, så ofrer vi gerne de penge, slutter Per Veile.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079