23948sdkhjf

Linak satser på Danmark

Aktuator-producenten satser på vækst samtidig med, at omkostningerne skal reduceres: ”New Factory” hedder konceptet.
”New Factory” skal sikre, at Linak kan fastholde sin produktion i Danmark – også i fremtiden. Målet er at optimere produktionen så meget, at omkostningerne reduceres med op til 50 %. Det skriver Børsen.

Linak var centrum i Udviklingsforum Odenses nytårskur, hvor aktuator-producenten var hevet frem som det gode eksempel, andre virksomheder kan lære af, når det gælder om at fastholde produktion i Danmark.

Bemanding reduceres på kort sigt
En af hjørnepillerne i Linak’s ”New Factory” er et stærkt netværk af underleverandører, som skal knyttes endnu tættere til virksomheden.

- I forhold til at sidde i sit eget lønkammer kan vi allerede se, hvor mange ressourcer, vi kan spare, når vi lægger vores kompetencer sammen. Jeg er ikke spor i tvivl om, at “New Factory” bliver et vinderprojekt, og at det sætter os i stand til at fastholde, lønsomme produktionsarbejdspladser i Danmark, sagde vice president hos Linak, Egon Borgkvist Jensen, ifølge Børsen.

I alt investerer Linak 43 mio. kr. i ”New Factory”. På kort sigt vil det betyde en betydelig reduktion af bemandingen hos Linak i Danmark, men målet er en årlig vækst på 15 %, og dermed skulle det gerne munde ud i flere ansatte på længere sigt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172