Ny direktør varsler opskalering hos Clayton Power
Med ansættelsen af en ny administrerende direktør er Odense-virksomheden Clayton Power i gang med at opskalere og professionalisere virksomheden.
Max Stelvig er ny i direktørstolen, men han har været med omkring Clayton Power i en årrække. Den 32-årige civilingeniør, med speciale i produktudvikling, ser frem til sine nye opgaver, som han kommer til at løse sammen med direktør Janick Lauenborg, der hidtil har holdt tøjlerne hos Clayton Power.
- Jeg har faktisk været med siden Clayton Power kom tilbage til Danmark i 2012. I den mellemliggende tid har både jeg og virksomheden været under udvikling, og nu har jeg så takket ja til at købe mig ind i virksomheden og stå i spidsen sammen med Janick Lauenborg, siger Max Stelvig.
- Det er en spændende udfordring, som jeg ser meget frem til, siger Max Stelvig.
Næste niveau
Clayton Power specialiserer sig i batteriløsninger til køretøjer, der populært sagt gør, at eksempelvis redningsmandskab, håndværkeren eller servicebilen altid har en stikkontakt med sig. Uden at skulle holde i tomgang eller starte en generator.
- Vi har været på en lang vækstrejse igennem årene, og nu er vi kommet dertil, hvor vi skal sætte det hold, der kan løfte virksomheden til det næste niveau, siger Max Stelvig.
- Det er nok en meget klassisk historie egentlig. Nu har vi forfinet produkterne og så er vi klar til at trykke på speederen. Vi skal opskallere produktion og supply chain, men i særdeleshed skal vi agere kommercielt, siger Max Stelvig.
Om Clayton Power
Clayton Power udvikler og producerer en bred vifte af elektriske produkter såsom industrielle omformere, lithiumbatterier og battery management systemer.
Produkter udgør komplette plug'n'play løsninger, som anvendes indenfor bilindustrien, det maritime område og industrien generelt.
Clayton Power blev grundlagt i Danmark i 1990'erne. Virksomheden henvender sig til det professionelle marked og forbrugermarkedet i hele verden
- Det, vi sælger er muligheden for at tage stikkontakten ud af væggen og med sig ud i verden. Der, hvor vi foreløbigt har bedst fat, er i forbindelse med strøm til varebiler. Det er jo en arbejdsplads, hvor man er ude at løse en operationel opgave. Og det er her vi leverer strømmen, forklarer Max Stelvig.
Virksomheden beskæftiger omtrent 30 medarbejdere i Odense og åbner til årsskiftet en afdeling i England med 7-10 medarbejdere.
En stor del af produkterne leveres af en underleverandør i Tjekkiet og sendes til Odense, hvor man samler, laver kvalitetscheck og leverer til slutkunden.