23948sdkhjf

Gigant køber nordjysk målevirksomhed

Zeiss har købt den nordjyske målevirksomhed 3D-CT, som blev grundlagt af tidligere medarbejdere fra Motorola i 2009, og hvor Carl Zeiss blev minoritetsaktionær i 2012.

Virksomhedens fem medarbejdere har siden start især beskæftiget sig med X-Ray målinger. Virksomheden har gennem tiden oparbejdet tætte kunderelationer inden for flere kundegrupper blandt andet medicinal-, maskin- og plastindustrien.

- Danmark er et traditionelt marked for Zeiss. Vi ønsker ikke blot at fortsætte vores salgsarbejde, men vi vil også øge virksomhedens førende markedsposition. Efter at have åbnet og opbygget et tilsvarende målecenter i Sverige, er det et logisk trin i vores målecenter-strategi for Norden at øge kapaciteten og mængden af tjenester, der tilbydes, ved at have endnu en placering i et andet nordisk land, siger Jochen Weinisch, head of sales and service nordics, Zeiss Industrial Quality Solutions, i en pressemeddelelse.

- Vi tror på, at den viden, de færdigheder og kundeforhold, som ligger hos 3D-CT, er optimale for et nyt Zeiss-målecenter og vil bidrage til yderligere udvikling af det nordiske marked samt hjælpe os med at styrke vores position og være med til at forme markedet, fortsætter han.

Det nye målecenter kommer, som søsterselskabet i Sverige, til at hedde Zeiss Quality Excellence Center.

Den 1. september 2020 bliver 3D-CT-grundlæggerne Frank Nielsen og Kim Mortensen indsat som henholdsvis head of quality excellence center og som technical manager for det nye selskab. Sammen med Jochen Weinisch vil de sammen være ansvarlige for integrationsprocessen og den fremtidige udvikling af salg og service i virksomheden.

Frank Nielsen siger:

- Zeiss har spillet en væsentlig rolle for os siden start, og jeg er meget glad for, at vi nu bliver en betydelig del af deres forretning fremover. Med integrationen i Zeiss Nordics er et nyt kapitel ved at blive skrevet for virksomheden i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11