23948sdkhjf

Nordjysk el-tavleproducent henter direktør i egne rækker

Mariendal El-Teknik har ansat Johan Ungermann Poulsen som direktør for drift og salg pr. 1.9.2020.

Johan Ungermann Poulsen har været ansat siden august 2019 i en stilling som salgschef.

Om Mariendal El-teknik
Mariendal El-teknik beskæftiger sig med industriautomation, herunder eltavler, samt bygningsautomatik og energioptimering.

Fremover kommer Keld Ramlov til at have mere fokus på at færdiggøre andre store projekter i virksomheden.I sit nye virke skal Johan Ungermann Poulsen aflaste Keld Ramlov i direktionen - han fortsætter som administrerende direktør for Mariendal.

- Jeg vil gerne have fokus på vores ejendomsudvikling med Fram ejendomme, og så kræver de seneste opkøb af Jysk Varmeservice og FL Teknik også yderligere fokus. Der er flere opkøb på vej i fremtiden, så det har været nødvendigt at få nye og yngre kræfter til, siger Keld Ramlov.

Generationsskifte på vej

Med ansættelsen af Johan som direktør forbereder Mariendal El-Teknik sig på et ledelsesmæssigt generationsskifte i fremtiden, og samtidig giver det plads og tid til de mange andre områder i Mariendal, som kræver særligt fokus.

- Johan er et godt supplement til direktionen, fordi han kommer med et fagligt kendskab til branchen og han har arbejdet i næsten alle facetter af vores virksomhed. Samtidig har han dygtiggjort sig inden for ledelse og kommer med flere ledende roller i bagagen, udtaler Keld Ramlov.

Mariendal er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med knap 250 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med projektering, rådgivning, installation og servicering af El, Sikring, Energioptimering, Automation, Varmeservice, Bygningsautomatik og IT.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078