23948sdkhjf

Nyt fra branchens bestyrelser

Designit Denmark A/S
Mohit Bansal er indtrådt som bestyrelsesformand hos Designit Denmark A/S i stedet for Ashish Chawla (kilde: CVR).

Designit er en dansk designvirksomhed, der udfører opgaver for blandt andet elektronikindustrien, energisektoren og detailsektoren.

DK-Lightning A/S
Rene Østergaard Jensen er udtrådt som administrerende direktør hos DK-Lightning A/S, mens Kim Bertelsen og Søren Find Madsen er indtrådt i direktionen. Samtidigt er Marianne Bertelsen og Sanne Sanddal Poulsen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

DK-Lightning A/S er leverandør af løsninger til lyn- og overspændingsbeskyttelse af bygninger, installationer og anlæg i Danmark.

Emazys ApS
Lars Bruntse er indtrådt som bestyrelsesformand hos Emazys ApS. Samtidigt er Anders Rand Andersen og Johnny Killerup Pedersen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Emazys ApS udvikler udstyr til måling, afprøvning, navigation og kontrol af solcelleanlæg.

KC Denmark A/S
Lars Christensen er indtrådt i direktionen hos KC Denmark A/S i stedet for Kenneth Valdemar Christensen (kilde: CVR).

KC Denmark A/S udvikler udstyr til indsamling af prøver til brug for oceangrafiske, miljømæssige og forureningsmæssige undersøgelser.

NKT Cables Group A/S
Line Andrea Fandrup er indtrådt i direktionen og bestyrelsen hos NKT Cables Group A/S i stedet for Roland Munkerod Andersen. Line Andrea Fandrup er også indtrådt som bestyrelsesformand hos NKT (Denmark) A/S, NKT Invest A/S og NKT Ultera A/S i stedet for Roland Munkerod Andersen. Samtidigt er Line Andrea Fandrup indtrådt i bestyrelsen hos NKT Photonics A/S i stedet for Roland Munkerod Andersen (kilde: CVR).

NKT Cables designer, producerer og markedsfører kabler og løsninger til energibranchen.

Selektro Group A/S
Marc Storm Andersen er indtrådt i bestyrelsen hos Selektro Group A/S, mens Elsuba Margret Joensen er udtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem. Samtidigt er Marc Storm Andersen indtrådt i bestyrelsen hos Selektro Group Ejendomme ApS i stedet for Peter Hermansen (kilde: CVR).

Selektro Group A/S er totalleverandør af elektroniske løsninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078